Bestellen en retournerenEen order plaatsen bij Juniorhockey.
Wanneer je alles gevonden hebt op de webshop, kun je via je winkelmandje je order verder afronden.  Check even of je de juiste artikelen en maten in je mandje hebt zitten. Ga verder naar de check-out en controleer of je persoonlijke gegevens kloppen zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk binnen hebt.  Eventuele wijzigingen kunnen na het plaatsen van je bestelling niet meer worden gedaan.

Wanneer ontvang ik mijn order?
Voor leveradressen in Nederland geldt: Op werkdagen voor 22.00 besteld is de volgende dag in huis! Voor België moet je voor 16.00 bestellen wil je het de volgende dag geleverd hebben. Nadat je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een bevestigingsemail. Ook wanneer de bestelling verzonden wordt ontvang je een email met daarin een link om je bestelling te volgen.

Retourneren.
Wanneer je niet helemaal tevreden bent over  je artikel, mag je deze gratis retourneren*.  Ruilen is helaas niet mogelijk, je kunt het artikel eventueel in een andere maat op de shop bestellen.  Bij je bestelling zit een retourlabel welke je op het pakketje mag bevestigen. Voor retourzendingen binnen Nederland mag je naar een PostNL punt met je pakketje. Voor België mag je pakketten naar een DPD parcelshop brengen.

*Retourneren is gratis voor orders binnen Nederland, België. Voor overige landen is retourneren op eigen kosten. Het retouradres is: Flight Forum 2500. 5657DZ Eindhoven.

Betaalmethodes.
Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes:

iDEAL
Wanneer je één van de volgende banken hebt, is  iDEAL een geschikt betaalmethode voor jou: ABN-AMRO, ASN Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard
We accepteren MasterCard, Visa and Maestro. Betalen bij Juniorhockey is veilig, betrouwbaar en snel.

Afterpay
Wil je pas betalen wanneer je het pakketje ontvangen hebt? Kies dan voor de betaalmethode Afterpay. Je hebt twee weken de tijd om je factuur te betalen. Voor de betaalmethhode Afterpay brengen wij geen extra kosten in rekening.

Bancontact/Mister Cash
Veilig en simple betalen. Betaal direct met je Bancontact app.  

eMaestro
eMaestro is de SEPA debetcard van MasterCard. Veilig en makkelijk online betalen.  

PayPal
Indien je een account hebt bij Paypal dan kun je de betaling in onze webshop via dit betaalsysteem verzorgen. Het geld wordt automatisch van je Paypal account afgeboekt op het moment dat je de betaling doet.