Product advies hockeytassen

Hockeytas kopen?

Junior sticktassen zijn er in verschillende maten en vormen van kleine tassen maar waar één stick in kan tot tassen waar meerdere sticks in kunnen ook wel “stickbags” genoemd. Sommige modellen zijn zelfs ruim genoeg om zelfs je scheenbeschermers en hockeyschoenen mee te nemen. De compactere hockeytassen hebben vaak een sleeve en zijn ideaal voor het vervoer voor op de fiets. De hockeystick kan je er gewoon in schuiven om de stick gemakkelijk mee te nemen. 

Op de fiets naar hockeytraining of een wedstrijd? Een hockeystick op de fiets moet in een tas zitten anders kan dit als wapen gezien worden. Hiervoor kan en mag een agent een boete uitdelen.

Hockey sticktassen

Sticktassen zijn tassen waarin de hockeystick verticaal in de tas gedragen wordt. Bij veel sticktassen is er ook nog veel ruimte over voor andere spullen dan alleen de stick zoals scheenbeschermers, hockeyhandschoenen, hockeyschoenen en/of kleding. De meeste grote merken hebben hun eigen sticktas in de collectie zitten. Sommige merken hebben zelfs een sticktas specifiek voor een serie sticks van haar eigen merk zoals Osaka.

Hockey schoudertassen

Wanneer je gaat hockeyen heb je vaak meer nodig dan alleen de spullen die je aan hebt. Het is in ieder geval slim om een hockeystick, bitje, scheenbeschermers, hockeyhandschoenen en/of kleding mee te nemen naar het hockeyveld. Evenals wat schone kleding zodat je na de wedstrijd of training  even iets schoons aan kan trekken. Al deze spullen neem je heel gremakkelijk mee in een hockey schoudertas ook wel Shoulderbag.

Hockey rugtassen

Juniorhockey.nl heeft een collectie hockeyrugzakken van bekende hockeymerken zoals adidas, Brabo backpacks, Dita rugtassen, Indian Mahradja, Osaka rugtassen en Malik. De rugtassen ook wel backpacks genoemd zijn zeer populair onder de kinderen omdat de tassen heel praktisch zijn om 1 stick te vervoeren op bijvoorbeeld de fiets. De hockeyrugtassen zijn voorzien van een “sleeve” waar de hockeystick goed inpast. Naast de stick is er ook nog genoeg ruimte voor de kleding en de schoenen van de jongere hockeyer. De tas heeft twee schouderbanden, waardoor je de tas makkelijk op je rug kunt dragen bijvoorbeeld tijdens het fietsen.