Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Hockeytassen kinderen

Op zoek naar een hockeytas voor je kind? Plezier in sport begint met een goede basis en die vind je bij onze webshop JuniorHockey.nl. Met passie voor de sport hockeyvoegen wij de mooiste, hipste en nieuwste hockey-benodigdheden toe aan ons assortiment. Ga voor kwaliteit en service, koop bij JuniorHockey.nl

De eerste webwinkel met alleen maar hockeytassen speciaal voor kids!

Wij zijn de eerste webwinkel gespecialiseerd in hockey-benodigdheden voor kinderen. Een goede hockeystick, hockeyschoenen, bescherming, hockeytas en accessoires leiden tot meer hockeyplezier. Wij weten wat hockey inhoudt en selecteren hierop de beste spullen. Koop alles wat je nodig hebt voor de hockeysport onder één dak! Bij JuniorHockey.nl betaal je op een betrouwbare en veilige manier, via iDeal, PayPal, Betaal na Ontvangst of met een creditcard. Bestel je vandaag voor 16:00? Dan heb je de bestelling morgen in huis!

Diverse merken hockeytassen voor kinderen

Bestel jouw hockeytas voor kids vandaag nog!

Bestel voor je kids hier hun hockeytas vandaag nog! Jouw bestelling wordt geleverd met PostNL. Bekijk het assortiment op de website, koop je benodigdheden en beleef veel hockeyplezier!

Bekijk ons assortiment!