Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Ruilen & Retourneren

Zichttermijn

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagenDe 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Binnen deze termijn mag je het product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meldt dit dan aan ons via de info@juniorhockey.nl, dan maken we dat in orde!

Voorwaarden 

Je wilt één of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen om een retour te melden
  • Na retourmelding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen

  • Het artikel is compleet en in zo origineel mogelijke staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking

  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen mag natuurlijk wel).
  • Als een product meer is gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en/of werking te beoordelenen en er daardoor schade aan het product ontstaat, ben je als klant aansprakelijk voor de eventuele waardevermindering.
  • Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is, zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is. Gebruik bij voorkeur het ingevulde retourformulier. Het retourformulier verkrijg je door je door deze onderaan de pagina te downloaden.

  • De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij het een retour is als gevolg van een fout door ons. Bij het ruilen voor een andere maat of product zullen wij deze gratis naar jou opsturen.

Terugbetaling 

Na ontbinding van de bestelling wordt het retourbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de ontbinding naar je overgemaakt. Bij een correcte ontvangst ontvang je het volledige aankoopbedrag van je product(en) terug.

Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten (a €3,99) terug voor het versturen van het pakket van JuniorHockey.nl naar jou. Je ontvangt je geld op de rekening waar ook mee betaald is.  

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Modelformulier

Het modelformulier kan ook gebruikt worden om aan te geven dat je herroept (de retourmelding) en niet alleen voor het terugzenden van de bestelling.

Adres retourneren

JuniorHockey.nl 
Flight Forum 2500
5657 DZ Eindhoven m.b.v. het bijgevoegde retourformulier