Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Verzending & Bezorging

Hoe zit het met de verzending en bezorging?

Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur dan wordt je bestelling gegarandeerd dezelfde werkdag nog door ons verzonden. Bestel je na 16:00 uur dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij hebben van alle producten die je bij ons kan bestellen er altijd minimaal één op voorraad.

De verzendtarieven voor Nederland bedragen € 3,99. Bestel je boven de € 45,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De verzendtarieven voor België bedragen € 5,99. Bestel je boven de € 45,- dan betaal je € 2,99. Mocht iets hierover niet duidelijk zijn neem dan contact met ons op.

Post NL bezorgd de pakketten in de regel binnen 24 uur, tijdens de feestdagen kan dit in sommige gevallen langer duren i.v.m. de drukte bij Post NL.

Zie het onderstaande schema voor de bezorgdagen en tijden van Post NL.

  • Maandag voor 16:00 - Dinsdag tussen 08:30 en 21:30
  • Dinsdag voor 16:00 - Woensdag tussen 08:30 en 21:30
  • Woensdag voor 16:00 - Donderdag tussen 08:30 en 21:30
  • Donderdag voor 16:00 - Vrijdag tussen 08:30 en 21:30
  • Vrijdag voor 16:00 - Zaterdag tussen 08:30 en 18:00
  • Zaterdag - Dinsdag tussen 08:30 en 21:30
  • Zondag - Dinsdag tussen 08:30 en 21:30

Je bestelling is te volgen via de track en trace code welke wij je per mail toesturen.

Je online bestelling thuis laten afleveren is wel zo makkelijk. Maar niet altijd ben je in de gelegenheid het pakketje in ontvangst te nemen omdat je b.v. overdag werkt of een dagje weg bent. Zou het niet fijn zijn als je het pakket kunt laten bezorgen op een locatie en een tijdstip die jou het beste uitkomen? Dat kan nu bij JuniorHockey.nl!

Zelf aangeven waar je jouw bestelling wil laten bezorgen of af wil halen

Je kunt kiezen voor je thuisadres, werkadres of je kan jouw pakket direct laten bezorgen bij één van de PostNL Postkantoren in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het jou uitkomt. Je bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met de dagelijkse boodschappen en je profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat je bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. Je hebt vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

Meer dan 2000 afhaalpunten

Tijdens het bestelproces geef je aan op welke locatie je de bestelling op wil halen. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode en huisnummer invoeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL afhaalpunt het dichtstbij is. Ideaal! Met de Track & Trace code kan je het pakket volgen en zien wanneer het klaar ligt op het afhaalpunt.

Wij verzenden onze producten standaard binnen Nederland en België, mocht je vanuit een ander land willen bestellen neem dan contact op met ons via info@juniorhockey.nl